Razpisi

Aktualni domači in tuji razpisi

razpis
Marjan Libnik

P1 plus 2020: C.19 Mikrogarancije za MSP – kritje škode zaradi virusa COVID-19

Slovenski podjetniški sklad (SPS) je dne 08.05.2020 objavil posebno linijo v okviru razpisa P1 plus 2020: C.19 Mikrogarancije za MSP – kritje škode zaradi virusa COVID-19. Kredit je namenjen mikro, malim in srednje velikim podjetjem za financiranje poslovanja v obdobju epidemije. Poleg visoke, 80 % garancije SPSa bodo podjetja deležna tudi znižane obrestne mere, ki znaša 6 mesečni EURIBOR + 0,50 %.

preberi več »
razpis
Marjan Libnik

P1 plus 2020 – Garancije za bančne kredite s subvencijo obrestne mere

Slovenski podjetniški sklad (SPS) je dne 20.03.2020 objavil javni razpis P1 plus 2020 – Garancije Sklada za bančne kredite s subvencijo obrestne mere. Garancije SPSa bodo tudi letos lahko najemala mikro, mala in srednje velika podjetja (MSP). Na ta način bo MSP-jem omogočen lažji, hitrejši in cenejši dostop do bančnih kreditov, saj SPS pri najemu kredita vstopa kot garant, ki podjetju zagotovi 60 % ali 80 % zavarovanje bančnega kredita. Hkrati z zelo ugodnim zavarovanjem bančnega kredita z garancijo SPSa bodo podjetja deležna tudi znižane obrestne mere, ki znaša 6 mesečni EURIBOR + od 0,50 % do 1,00 %.

preberi več »
razpis
Marjan Libnik

P2 – Spodbude za zagon inovativnih podjetij

Slovenski podjetniški sklad je objavil javni razpis P2 2020 – Spodbude za zagon inovativnih podjetij.
Mlada inovativna podjetja s potencialom rasti bodo lahko z nepovratnimi sredstvi v višini do 54.000 EUR razvijala produkt (MVP) in vstopila na trg.

preberi več »
razpis
Marjan Libnik

P2R – Spodbude za zagon podjetij na problemskih območjih v letih 2020 – 2021

Slovenski podjetniški sklad je objavil javni razpis P2R in skupno razpisal 2,9 mio EUR zagonskih spodbud za podjetja na problemskih in obmejnih problemskih območjih, ki jih bodo novonastala podjetja lahko prejela v obliki nepovratnih sredstev za zagon podjetja. Skupno razpisana sredstva bi naj zadoščala za sofinanciranje zagona okoli 75 novonastalih podjetij na problemskih območjih.

preberi več »
MARFIS poslovno svetovanje
razpis
Marjan Libnik

P7 2020 – MIKROKREDITI

Predmet razpisa so mikrokrediti do 25.000 EUR z ročnostjo do 5 let in z možnostjo moratorija do 6 mesecev. Za zavarovanje kredita zadoščajo menice. Podjetje lahko po tem razpisu pridobi največ 2 mikrokredita v skupni višini 50.000 EUR.

preberi več »
MARFIS poslovno svetovanje

Naložbo izdelave spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

mail_icon

ŽELIM

SVEŽE NOVICE!

s področja podjetništva in pridobivanja

nepovratnih sredstev iz različnih razpisov

S klikom na gumb “Pošlji” se strinjate , da vam občasno pošljemo kratke novice o razpisih in dogodkih. Vaše podatke bomo skrbno varovali skladno s politiko zasebnosti.