Kdo smo in kaj počnemo

MARFIS

je podjetje specializirano za poslovno svetovanje s področja pridobivanja nepovratnih sredstev iz različnih razpisov, tako domačih  kot evropskih. Svetujemo in pomagamo pri pripravi dokumentacije. Prav tako svetujemo pri finančnem prestrukturiranju. Zaupa nam že preko 150 strank.

01

O nas

Podjetje MARFIS je prodorno in uspešno podjetje na področju nudenja podpore pri pridobivanju nepovratnih in povratnih sredstev, ki so na voljo v Republiki Sloveniji in EU. Odlikuje nas izkušen in visoko usposobljen kader s področja financ, bančništva in finančnega upravljanja. V ospredje vedno postavimo stranko, dejanske potrebe in želje, ki jim z veseljem ustrežemo v skladu z visokimi etičnimi standardi in moralnimi vrednotami. 

02

Kompetence

Usposobljeni smo za pripravo celotne razpisne dokumentacije, ki temelji na skrbni preučitvi ideje, pripravi zasnove, izdelavi dokumentacije in vodenju projekta do končne realizacije. Zaradi tega so naši projekti v večini primerov uspešno izvedeni, na razpisih dosegamo več kot 90 % uspešnost. Del tveganja vedno prevalimo nase, saj je naše končno plačilo vezano na uspeh.

03

Poslovni koncept

Investicijska vlaganja brez finančnih sredstev niso izvedljiva. Brez investicij ni razvoja podjetja, zastavljeni cilji pa ostanejo neuresničeni. Zato smo tukaj mi, da skupaj z vami začrtamo pravo pot, od začetka do konca izvedbe. S strokovno podporo najdemo pravo rešitev za vas. Poiščemo vir financiranja, ki je najbolj primeren za vaš projekt, vas o aktualnih razpisih in novih ugodnostih na področju financiranja sproti obveščamo ter nudimo individualno obravnavno vaše poslovne ideje, projekta,… Skupaj z vami skrbno pripravimo vso potrebno dokumentacijo. Na ta način je pot do pridobitve finančnih sredstev za vas enostavnejša. Naša strokovnost, razumevanje vaših želja in oseben pristop se, kar je najbolj pomembno, odražajo v uspešnem pridobivanju sredstev za vas.

04

Poslanstvo

Naše poslanstvo se odraža v zagotavljanju kvalitetne podpore podjetjem pri pridobivanju razpoložljivih ugodnosti, ki so na voljo za pospeševanje razvoja in dviga konkurenčnosti. Naše stranke spremljamo od ideje do končne realizacije.  Delujemo po načelu »Vaš cilj je naš izziv«.

05

Vizija

Vizija podjetja MARFIS je postati dolgoročen partner svojim naročnikom, biti ključni podporni steber na področju pridobivanja nepovratnih in povratnih sredstev z ugodnimi učinki na razvoj in mednarodno konkurenčnost. Naš moto je hitra odzivnost, fleksibilnost in izvedba storitev po meri stranke.

financno svetovanje

Pogosta vprašanja in odgovori

Sredstva lahko pridobite pri različnih skladih, kot so:

  • Slovenski podjetniški sklad – SPS
  • SID banka
  • Slovenski regionalni razvojni sklad (Ribniški sklad),
  • Posamezne regionalno razvojne agencije (RRA Koroška, Mariborska razvojna agencija,..),
  • SPIRIT Slovenija
  • Agencija RS za kmetijske trge in razvoj podeželja
  • EKO SKLAD,
  • Posamezna ministrstva

Razpisi so si med seboj različni in se po zahtevnosti dokumentacije precej razlikujejo. Skupno vsem je, da je potrebno skrbno preučiti razpis, formirati sam projekt in ga umestiti v okvirje razpisa, natančno pripraviti dokumentacijo in oddati vlogo v predvidenem roku. Zahteva se sistemski pristop. V kolikor se odločite za nas, celoten postopek vodimo mi, od A do Ž. Z vaše strani zagotovite le vhodne podatke

Višina sredstev je povsem odvisna od posameznega razpisa in njegovega namena. Različni razpisi ponujajo različno višino sredstev. Aktualne razpise lahko preverite na strani RAZPISI.

Ne. Na razpisih lahko kandidirate bodisi za pridobitev nepovratnih sredstev bodisi za pridobitev povratnih sredstev. Pri povratnih sredstvih ste deležni ugodnosti kot so subvencionirana obrestna mera, garancija za zavarovanje kreditov,…

Pogoji za pridobitev sredstev so določeni v vsakem razpisu posebej. Le ti so odvisni od namena in cilja, ki ga želi doseči nosilec razpisa. Vsekakor so to namenska sredstva, ki se morajo porabiti za točno določen namen oz. namen, ki se opredeli v vlogi. O konkretnem razpisu lahko izveste več med RAZPISI

Razpisi se objavljajo v Uradnem listu RS ter na spletnih straneh nosilca razpisa. Aktualne informacije lahko preberete TUKAJ. Najbolje pa je, da se naročite na novice, ki vam jih bomo občasno dostavili kar v vaš e-poštni nabiralnik. S tem boste prihranili čas, saj za vas povzamemo ključne informacije o razpisih.

browser
>
izvedenih projektov
teamwork
>
zadovoljnih strank
piggy-bank-1
> %
uspešnost na razpisih

Želite brezplačen nasvet? Pokličite nas!

Za vas pripravimo celotno razpisno dokumentacijo in vam svetujemo. Na razpisih dosegamo več kot 90 % uspešnost. Del tveganja vedno prevalimo nase, saj je naše končno plačilo vezano na uspeh. Pokličite za brezplačne informacije.

MARFIS poslovno svetovanje

Naložbo izdelave spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.