Razpisi

Aktualni domači in tuji razpisi

razpis
Marjan Libnik

P2 – Spodbude za zagon inovativnih podjetij

Slovenski podjetniški sklad je objavil javni razpis P2 2020 – Spodbude za zagon inovativnih podjetij.
Mlada inovativna podjetja s potencialom rasti bodo lahko z nepovratnimi sredstvi v višini do 54.000 EUR razvijala produkt (MVP) in vstopila na trg.

preberi več »
razpis
Marjan Libnik

P2R – Spodbude za zagon podjetij na problemskih območjih v letih 2020 – 2021

Slovenski podjetniški sklad je objavil javni razpis P2R in skupno razpisal 2,9 mio EUR zagonskih spodbud za podjetja na problemskih in obmejnih problemskih območjih, ki jih bodo novonastala podjetja lahko prejela v obliki nepovratnih sredstev za zagon podjetja. Skupno razpisana sredstva bi naj zadoščala za sofinanciranje zagona okoli 75 novonastalih podjetij na problemskih območjih.

preberi več »
MARFIS poslovno svetovanje
razpis
Marjan Libnik

P7 2020 – MIKROKREDITI

Predmet razpisa so mikrokrediti do 25.000 EUR z ročnostjo do 5 let in z možnostjo moratorija do 6 mesecev. Za zavarovanje kredita zadoščajo menice. Podjetje lahko po tem razpisu pridobi največ 2 mikrokredita v skupni višini 50.000 EUR.

preberi več »
e-storitve
razpis
Marjan Libnik

Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022«

SPIRIT Slovenija nudi spodbude do 30.000 EUR za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022. Predmet javnega razpisa je sofinanciranje vzpostavitve in nadgradnje elektronskega poslovanja s tujimi trgi v podjetjih in vključuje naslednje ukrepe: Elektronsko izmenjavo med partnerji, Digitalizacijo nastopov na sejmih, Spletne strani za tuje trge, Spletne trgovine, Produktno-prodajne videe, Krepitev kompetenc – usposabljanja.

preberi več »
MARFIS poslovno svetovanje

Naložbo izdelave spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

mail_icon

ŽELIM

SVEŽE NOVICE!

s področja podjetništva in pridobivanja

nepovratnih sredstev iz različnih razpisov

S klikom na gumb “Pošlji” se strinjate , da vam občasno pošljemo kratke novice o razpisih in dogodkih. Vaše podatke bomo skrbno varovali skladno s politiko zasebnosti.