Politika zasebnosti

Ta politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih
MARFIS, poslovno svetovanje, Marjan Libnik s.p.
zbira za namen prejemanja vsebin kot so e-novice, vabila na dogodke, ponudbe in ostala sporočila.

Izjava o zasebnosti

Z izjavo o zasebnosti vas želimo seznaniti o politiki varovanja zasebnosti.

Spletno mesto www.marfis.si lahko obiščete brez identifikacije ali podajanja osebnih podatkov. Če želite prejemati občasne novice o pridobivanju nepovratnih oz. ugodnih povratnih sredstev oz. novice o naših storitvah, nam morate zaupati vaše podatke (elektronski naslov, ime/priimek, podjetje, telefonska številka).

S kakšnim namenom uporabljamo vaše osebne podatke?

Vaše osebne podatke uporabljamo za pošiljanje informacij o aktualnih razpisih, novicah, dogodkih in izobraževanjih (direktna obvestila).

Kaj je pravna podlaga za obdelavo vaših osebnih podatkov?

Obdelava vaših osebnih podatkov temelji na vaši privolitvi, da želite prejemati direktna obvestila. S posredovanjem vaših podatkov, se strinjate s to politiko varovanja zasebnosti. Dovoljenje za obdelavo vaših osebnih podatkov lahko prekličete kadarkoli preko elektronske pošte info@marfis.si.

Upravljavec

Upravljavec zbirke podatkov je:

MARFIS, poslovno svetovanje, Marjan Libnik s.p.
Stare sledi 23A
2391 PREVALJE
Kontakt z upravljavcem je možen preko elektronskega naslova: info@marfis.si ali po telefonu 051 660 132.

Uporaba osebnih podatkov

Osebni podatki se bodo uporabili zgolj za izvedbo vašega naročila, druge zahteve ali za stik z vami v smislu odgovora na vaša vprašanja. Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali le za namene, za katere so bili posredovani, v skladu z vašim dovoljenjem.

Katere vrste osebnih podatkov obdelujemo?

Obdelujemo kontaktne podatke kot so ime, priimek, podjetje in kontakt oz. elektronski naslov. Drugih podatkov ne zbiramo in ne obdelujemo.

Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov?

Vaših osebnih podatkov ne bomo nikdar razkrili, predali ali prodali tretjim osebam.

Pravica do umika privolitve

Privolitev za obdelovanje vaših osebnih podatkov in prejemanje direktnih obvestil lahko kadarkoli umaknete. V primeru, da to storite vam ne bomo mogli več pošiljati direktnih obvestil na podlagi vaše privolitve.

Privolitev za prejemanje direktnih obvestil lahko umaknete:

 • s sledenjem navodilom v vsakem sporočilu, ki ste ga prejeli na podlagi vaše privolitve,
 • tako, da nam pošljete sporočilo na elektronski naslov info@marfis.si

Vprašanja

Vprašanja v zvezi z Izjavo o zasebnosti in druga vprašanja lahko uporabniki pošljejo na e-naslov info@marfis.si.

Piškotki

Kaj so piškotki?

Naše spletišče uporablja piškotke. To so krajši podatkovni nizi, ki jih spletni strežnik ob obisku ponudi vašemu brskalniku. Ta jih lahko shrani na vaš računalnik oziroma mobilno napravo, ob poznejših obiskih pa se shranjeni piškotek iz brskalnika ponovno pošlje strežniku. Tako strežnik prepozna vaš računalnik.

Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani, kot je navigacija po spletni strani in omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Drugi pa služijo le za statistično obdelavo podatkov o obiskanosti spletnih strani.

Piškotki se uporabljajo za shranjevanje nastavitev, vodenje seje posameznega uporabnika, razlikovanje med uporabniki in za njihovo sledenje na spletišču (lahko tudi med večimi spletišči). Nadzor nad nalaganjem piškotkov, pregled njihovih lastnostni in njihovo brisanje so možni v nastavitvah vašega spletnega brskalnika, ali z uporabo dodatnih vtičnikov v njem.

Piškotke razlikujemo glede na naslednje značilnosti:
 • glede na rok trajanja
  • začasni (ali sejni),
  • ali trajni piškotki.
 • glede na lastništvo – namen
  • lastni piškotki,
  • piškotki tretjih oseb.

Lastne piškotke postavi spletišče, ki ste ga obiskali, piškotke tretjih oseb pa postavi zunanja partnerska spletna storitev, ki je v spletišče vključena zaradi želene funkcionalnosti.

Katere piškotke uporablja spletna stran www.marfis.si ?
Piškotki
ime provider tip trajanje uporaba
_ga Google Analytics HTTP 2 leti Ta piškotek namesti Google Analytics. Piškotek je namenjen spremljanju podatkov o številu obiskovalcev, številu sej, o uporabi spletnega mesta… Piškotki hranijo samo anonimne podatke.
_gid Google Analytics HTTP en dan Ta piškotek namesti Google Analytics. Piškotek se uporablja za analizo informacij o tem, kako obiskovalci uporabljajo spletno mesto in pomaga pri ustvarjanju boljše uporabniške izkušnje.
MARFIS poslovno svetovanje

Naložbo izdelave spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.